У Росії назвали Петра Порошенка єзуїтом за його слова про Голодомор

Новини 26 Листопада, 2017 55

Перший заступник голови Ради Федерації Росії Владімір Джабаров. Фото: Sputnik Грузия

Перший заступник голови Ради Федерації з міжнародних справ Владімір Джабаров вважає аморальним звинувачувати Росію у штучному голоді 1932-33 років

Перший заступник голови Ради Федерації з міжнародних справ Владімір Джабаров заявив, що звинувачувати Росію в Голодоморі – це “єзуїтська логіка”. Про це повідомляє RT.

“На мій погляд, звинувачувати Росію в Голодоморі – це єзуїтська логіка. Від Голодомору постраждав народ всього Радянського союзу. Ми знаємо, що його причини – це низка і зовнішніх, і внутрішніх чинників. Але говорити, що Росія провокувала Голодомор, щоб зробити геноцид українського народу, – це просто аморально”, – заявив Владімір Джабаров.

“Краще б Порошенко чітко висловився про неонацизм, який зараз, на жаль, виявляється в Україні”, – сказав російський сенатор.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко заявив про потребу закону, який запровадить відповідальність за невизнання Голодомору і Голокосту. Він також сказав, що російська агресія проти України – це продовження політики Москви, яку вона впроваджувала під час Голодомору.

Коментарі

Позначки: , ,