У Львові вулицю Замарстинівську сьогодні відкрили для проїзду транспорту (ФОТО)

Новини 16 Січня, 2020 429

Фото: ЛМР

У Львові на вул. Замарстинівській завершено капітальний ремонт та відкрито вулицю для проїзду транспорту.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на прес-службу Львівської міської ради, сьогодні, 16 січня, регулярне курсування по вул. Замарстинівській розпочав здійснювати трамвай № 9, який з’єднає вул. Торф’яну з Головним залізничним вокзалом.

«Трамвай № 9 курсуватиме по вул. Торф’яна, вул. Франка, вул. Вітовського, вул. Бандери.

Як зазначається, на маршруті збільшилась кількість вагонів до 10, щоб забезпечити інтервал руху 7−8 хвилин в години пік.

Поки що буде такий час роботи маршруту:

06.29 год — перший рейс з вул. Торф’яна.

22.14 год — останній рейс з вул. Торф’яна.

06.22 год — перший рейс з Головного вокзалу.

21.31 год — останній рейс з Головного вокзалу.

Рух для приватних авто на вул. Замарстинівській відкрили з 06.00 год.

Як повідомлялося, у Львові зелену вулицю після ремонту перетворили на сковорідку. З  16 січня обіцяють повністю відкрити для руху транспорту  відремонтовану вулицю Замарстинівську.

Рясно полита цементом дорога з каменюк/Фото: ФБ/Зручне місто

На сторінці спільноти «Зручне місто» у ФБ зазначається, що  «колись зелена вулиця стане сковорідкою», але «однозначно буде краще ніж було, бо гірше ніж було просто не буває».

«Замарстинівська готується до відкриття. Загальне враження: колись зелена вулиця стане сковорідкою. Новобудови трохи розбавили депресію. Бруківка додала колориту, тепер дорога буде вічною. Добре, що зробили на вулиці парко місця. Шкода, що таки зробили острівні зупинки, через це в деяких місцях критично звузився тротуар. Однозначно буде краще ніж було, бо гірше ніж було просто не буває. Відкриття і запуск трамвайного руху планується на 16 січня, а поки що доробляють все і вже  тестували рух трамвая», – зазначається у дописі на сторінці спільноти «Зручне місто» у ФБ.

Дуже погано зроблений перехід. Різкі пониження, вузьке місце. Що заважало викорчувати цей пень і зробити нормальний широкий тротуар. Ну і вода стоїть/Фото: ФБ/Зручне місто

Коментарі

Позначки: ,