Як у Львові зелену вулицю після ремонту перетворили на сковорідку (ФОТО)

Новини 09 Січня, 2020 1 069

Рясно полита цементом дорога з каменюк/Фото: ФБ/Зручне місто

Замарстинівська готується до відкриття

У Львові з  16 січня обіцяють повністю відкрити для руху транспорту  відремонтовану вулицю Замарстинівську.

Як пише «Четверта студія», у соцмережах активно обговорюється завершальний етап ремонтних робіт однієї з важливих транспортних артерій Львова, а також який вигляд матиме Замарстинівська після тривалого ремонту.

Зокрема, на сторінці спільноти «Зручне місто» у ФБ зазначається, що  «колись зелена вулиця стане сковорідкою», але «однозначно буде краще ніж було, бо гірше ніж було просто не буває».

«Замарстинівська готується до відкриття. Загальне враження: колись зелена вулиця стане сковорідкою. Новобудови трохи розбавили депресію. Бруківка додала колориту, тепер дорога буде вічною. Добре, що зробили на вулиці парко місця. Шкода, що таки зробили острівні зупинки, через це в деяких місцях критично звузився тротуар. Однозначно буде краще ніж було, бо гірше ніж було просто не буває. Відкриття і запуск трамвайного руху планується на 16 січня, а поки що доробляють все і вже  тестували рух трамвая», – зазначається у дописі на сторінці спільноти «Зручне місто» у ФБ.

Дуже погано зроблений перехід. Різкі пониження, вузьке місце. Що заважало викорчувати цей пень і зробити нормальний широкий тротуар. Ну і вода стоїть/Фото: ФБ/Зручне місто

Скриншот ФБ/Зручне місто

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, роботи на вул. Замарстинівська розпочалися 15 березня 2018 року. Фактично вони тривали 2 роки. Під час робіт було повністю замінено три колектори діаметром від 1600 мм і нижче. Замінили водопровід, облаштували зупинки, встановили нове освітлення, нову трамвайну контактну мережу.

Як зазначається, залишається ще доробити приблизно 50 м2 хідників і кілька заїздів на бічні вулиці.

Отож, 16 січня усі роботи будуть фіналізовані, і вулиця буде відкрита для проїзду транспорту.

 

Коментарі

Позначки: , ,