У Львові триває капітальний ремонт вулиці Лисенка

Новини 14 Квітня, 2021 64

фото з відкритих джерел

Як повідомили у Личаківській районній адміністрації, тривають ремонтні роботи на вул. Лисенка – на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. Лісної. Минулого року підрядна організація ТОВ «Будівельні споруди міста» замінила усі комунікації, а цього року приступила до мощення тротуарів та проїзної частини вулиці. Загальна вартість робіт –понад 14 млн грн. Завершити роботи, за сприятливих погодних умов, планують до кінця червня цього року.

Про це пише Четверта студія.

«Ремонт вул. Лисенка, на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. Лісної, є перехідним об’єктом. Роботи тут розпочали торік.

Відзначу, що це досить складний об’єкт: тут дуже глибоко закладена каналізаційна мережа – до 5−7 метрів. Каналізаційний колектор і водопровід потребували повної заміни. Відповідно минулого року підряднику вдалося замінити усіх інженерних мереж. А саме: заміну водопроводу із заміною запірної арматури та водопровідних вводів до будинків, встановлення пожежних гідрантів, заміну загальносплавного каналізаційного колектора та каналізаційних випусків від будинків та випусків із дощових ринв, заміну всіх оглядових колодязів, дощоприймачів та зношеної дощової каналізації. Також були замінені мережі електро- і газопостачання. А вже цього року приступили до облаштування дорожнього одягу.

Станом на сьогодні ТОВ «Будівельні споруди міста» забрукували тротуар і стелять бруківку на проїзній частині вулиці. Роботи проводять від вул. Лісної.

За сприятливих погодних умов ремонтні роботи плануємо завершити до кінця червня цього року.

Загальна вартість капітального ремонт вул. Лисенка, на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. Лісної, становить трохи більше 14 млн грн», – розповіла Оксана Пригода, в.о. голови Личаківської РА.

Нагадаємо, у 2015 році було також капітально відремонтовано вул. Лисенка на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Миклухо-Маклая.

Коментарі

Позначки: