У Львові триває 21-денний марафон з йоги (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 02 Липня, 2021 405

У Львові триває 21-денний марафон з йоги

У Львові стартував 21-денний фестиваль “Lviv Yoga Day”. Такий захід у місті проводять вшосте. Упродовж трьох тижнів щоранку у парку Франка можна буде безкоштовно займатися йогою під керівництвом тренерів та помедитувати. Під час фестивалю окрім фізичних вправ до кінця липня запланували 55 різних подій, що будуть об’єднані темою йоги.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

Ранок у парку Франка сьогодні, 1 липня, розпочався із розминки на карематах. До заняття долучилися люди різного віку. Наймолодша учасниця — 8-річна Вікторія на йогу прийшла разом із мамою.

“Вправи всякі цікаві робили, яких я ще до цього не знала. Деякі були важкі”, — каже дівчинка.

Прийти позайматися йогою у парку можна безкоштовно щодня. Для занять можна обрати зручний час – 7.30 або ж 9.30. Якщо не маєте власного килимка, організатори видадуть вам його безкоштовно. Заняття триває одну годину. Також можна приєднатись онлайн, долучившись до інтернет-трансляції.

“Те, що ми даємо зараз в парку, може повторити будь-хто. Ми старалися побудувати нашу практику так, щоб вона була доступна початківцям, щоб вона була максимально безпечна, щоб не дай Боже ніхто собі нічого не пошкодив. Людина може прийти і просто якось розслабитися, нічого надскладного, стійки на голові точно не буде”, — каже тренерка Ольга Чен.

У Львові триває 21-денний марафон з йоги

У Львові триває 21-денний марафон з йоги

У Львові триває 21-денний марафон з йоги

Такий комплекс по завершенню фестивалю люди зможуть самостійно повторювати вдома.

Коментарі

Позначки: