У Львові співробітники міграційної служби видворили закоханого у львів’янку іноземця (ФОТО)

Новини 24 Січня, 2020 1 141

Фото: ДМСУ

Закоханий азербайджанець, в порушенні терміну перебування в Україні, залишився у Львові з наміром одружитися

15 січня 2020 року у місті Львові працівники міграційної служби Львівщини спільно із Львівським прикордонним загоном, на території ринку «Шувар» виявили 29 річного громадянина Азербайджану, який  не виконав рішення про примусове повернення в країну походження, прийнятого ГУ ДМС України у Львівській області у 2017 році.

Як пише «Четверта студія», у прес-службі ГУ ДМС України у Львівській області повідомили, що закоханий у львів’янку азербайджанець, в порушенні терміну перебування в Україні, залишився у Львові з наміром одружитися. Три роки хлопчина добивався серця дівчини, але враховуючи його статус в Україні, його мрія одружитися, так і залишилася би нездійсненою.

Як зазначається, львівські міграційники пояснили, що в даному випадку хлопцеві потрібно виїхати з нашої країни на 90 днів, а потім приїхати в гості до коханої і узаконити стосунки. Згодом знову потрібно здійснити перетин кордону для зміни статусу і повернутися в Україну з метою возз’єднання сім’ї. Після цього можна подати документи для виготовлення посвідки на тимчасове проживання, яка підтвердить законність перебування.

А поки що, на порушника міграційного законодавства склали протокол передбачений частиною першою статті 203 КУпАП та наклали стягнення на суму 1 700 гривень, яку іноземець одразу ж сплатив в дохід держави Україна.

За клопотанням міграційної служби Львівської області Галицький суд міста Львова прийняв рішення про примусове видворення порушника.

За власні заощадження хлопець купив квиток додому і 23 січня із львівського аеропорту його, разом із коханою, проводжали  працівники відділу міграційного контролю та адміністративного провадження міграційної служби Львівщини. Рейсом Львів – Баку іноземець полетів додому щоб повернутися і одружитися, перебуваючи легально на території України.

 

Коментарі

Позначки: , ,