Відома львів’янка співчуває котику Оксани Марченко і засвітила чоловіка з «колорадською» стрічкою (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 03 Березня, 2021 124 769

Фото: ФБ/Інга Левицька

У соцмережах оприлюднили архівну світлину акторки Ольги Сумської та її чоловіка, який має на грудях «колорадську стрічку». У дописах користувачі соцмереж також кепкують над акторкою, яка співчуває коту Оксани Марченко, який після стресу проходить лікування і ніби-то перебував під апаратами ШВЛ.

Як пише «Четверта студія», про це – у дописах користувачів соцмереж з різних регіонів України.

«Оксана Марченко в інстаграмі повідомила, що її сім’ю спіткала нова жахлива біда. “Мы были на пределе. Два дня на аппарате искусственной вентиляции легких, реанимация», – пише Марченко. Із серцевим нападом в тяжкому стані у лікарню потрапив їх улюблений… котик! А знаєте як звуть того котика – Кокос! У Кокосіка інфаркт. Кокосік вже два дні на ШВЛ!

І ось дивлячись, як Марченко висвітлює цю новину, розумієш, що котика так названо неспроста… ой, неспроста.

Камалія терміново у коментарях надсилає сльозливий смайлік і ручки складені в молитві. Ольга Сумська пише: “Толька ні ето? Йа плачу? Что случілось? Пачіму?”.А Марченко їй увідповідь: “одін дохтор сказав, что коти дюже чувствительниє к переживаниям хазяєв. А от санкцій РНБО они вопше могуть сдохнуть нахуй. Так шо крєпітєсь”

Вся стрічка коментарів, (а їх більше 1200) ридає на взрид, не вірить в проісходящеє, підставляє дружескіє плєчі, ділиться своєю енергією і молиться богу за виздоровленіє Кокосіка, а також взиває до божої справедливості.

По ходу вони там всі під кокосіком… породи руський посольський аргентинець», – зазначає у дописі Олександр Кириленко (допис 26 лютого 2021 року) на сторінці спільноти “Українці 25” у ФБ.

«От знайшла! Нарешті! Все що слід бачити, знати та розуміти! Не страшний моц ль, що суне! Страшнішим є внутрішній ворог!», – зазначила у коментарі до світлини Інга Левицька у ФБ (допис 23 грудня 2020 року).

Довідково. Ольга В’ячеславівна Сумська (нар. 22 серпня 1966, Львів) — українська акторка і телеведуча. Заслужена артистка України (22.10.1997), Народна артистка України (16.01.2009). Лауреатка Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996).

https://youtu.be/dcTN7ChZVdc

Опубликовано Оксаной Марченко Воскресенье, 14 февраля 2021 г.

Оксана Марченко в інстаграмі повідомила, що її сім’ю спіткала нова жахлива біда. “Мы были на пределе. Два дня на…

Опубликовано Александром Кириленко Четверг, 25 февраля 2021 г.

 

Архівне відео

Як повідомлялося, як львів’янка Ольга Сумська понасміхалася з української мови. Відео ТУТ.

https://www.instagram.com/p/CJ29oauhENN/?utm_source=ig_embed

Коментарі

Позначки: , , , ,