У Львові показали, як виглядають приміщення поліклініки на Мазепи, де буде «ковідний» шпиталь (ФОТО)

Новини 25 Березня, 2021 1 611

Фото: ФБ/ЛШМД

Медики протестували проти передачі поліклініки на баланс лікарні швидкої допомоги під відділення,для лікування хворих на COVID-19

У Львові в приміщенні поліклініки на вулиці Мазепи облаштують «ковідний» шпиталь.

Як пише «Четверта студія», у ФБ оприлюднили світлини приміщень поліклініки на вулиці Мазепи, де вже розпочалися ремонтні роботи.

«Так виглядають приміщення поліклініки на Мазепи, де вже розпочато ремонтні роботи. Зовсім скоро тут будуть нові комфортні умови для допомоги хворим! Життя та здоров’я людини – головна цінність», – зазначається у коментарі до світлин, які оприлюднено на сторінці Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Як повідомлялося, у Львові протестуватимуть проти облаштування поліклініки на вулиці Мазепи у «ковідний» шпиталь.

Виконком ЛМР передав поліклініку на Мазепи на баланс лікарні швидкої допомоги під “ковідне” відділення. Андрій Садовий провів це рішення через виконавчий комітет після того, як медики відмовились переходити добровільно.

17 березня члени виконавчого комітету ЛМР погодили передачу Комунального некомерційного підприємства “Львівська 1-а міська клінічна лікарня імені Князя Лева” на баланс Комунального некомерційного підприємства “Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова”.

Нагадаємо, 16 березня після засідання комісії ТЕБ і НС Андрій Садовий назвав місця, де заплановано розгорнути нові ковідні відділення. Серед них – поліклініка на Мазепи. При тому він сам наголосив на тому, що “мав годинну розмову з працівниками поліклініки на Топольній. Люди розуміють, що це складна ситуація і що це створює незручності для їхньої роботи”.

Так виглядають приміщення поліклініки на Мазепи, де вже розпочато ремонтні роботи🔨🧹🛏️🚪🚿. Зовсім скоро тут будуть нові комфортні умови для допомоги хворим!
Життя та здоров’я людини – головна цінність❗❗❗

Опубликовано Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова Вторник, 23 марта 2021 г.

Львів’яни, поясніть, плз, чому страшне, що частину поліклініки переобладнують під ковідне відділення в умовах червоної зони. Чому треба перекривати дорогу?
Фото Ліля Гуцол

Опубликовано Mariana Pietsukh Вторник, 23 марта 2021 г.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,