У Львові обіцяють відремонтувати вулицю Личаківську

Новини 22 Січня, 2020 701

Фото: "Винниківський вісник"

17 січня на порталі «Prozorro» оприлюднено оголошення «Капітальний ремонт вул. Личаківської (від вул. Букової до межі міста)» у м.Львові».

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківській вісник», Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» подало інформацію про проведення торгів щодо ремонту частини вулиці Личаківської. Очікувана вартість таких робіт складає 184 мільйони 497 тисяч 422 грн з ПДВ.

Відповідно до технічного завдання, заплановано здійснити підготовку території будівництва (демонтажні роботи), вирубування дерев і чагірників, фрезерування існуючого асфальтнобетонного покриття, розбирання дорожнього одягу, тротуарів, з’їзних  кишень, лотків, підпірних стінок існуючої водопропускної труби, перевлаштування газопроводу, колодязів і дощової каналізації, земляні роботи при влаштуванні стоянок для транспорту, влаштування зливоприймачів, гасників, госпобутової каналізації, підпірної стінки, новий дорожній одяг, укріплення узбіччя, влаштування зупинок і посадкових майданчиків маршрутних транспортних засобів, тротуарів і велодоріжок, встановлення дорожніх знаків, розмітка та обгородження траси.

Початок аукціону – 25 березня. Заплановані роботи планують завершити до 29 жовтня 2021 року.

Довідково. Вулиця Букова — вулиця у Личаківському районі міста Львів, у місцевості Ялівець. Пролягає від вулиці Яловець до вулиці Винниківської. До 1958 року саме тут пролягала межа Львова, далі починалася територія села Гори, що належало до Винниківського району.

Винники — місто районного значення у Львівській області. Підпорядковане Личаківському району міста Львова.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,