У Львові чиновники заявляють, що не можуть очистити місто від покинутих автомобілів (ФОТО)

Новини 25 Січня, 2021 1 739

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

«Металобрухт» становить потенційну небезпеку дітям уламками скла та «невідомим вмістом» у салонах автівок, якими можуть користуватися «закладчики наркотиків»

У Львові городяни скаржаться на сотні покинутих автомобілів, які роками стоять на вулицях міста і на прибудинкових територіях багатоповерхівок. Нарікають, що «металобрухт» становить потенційну небезпеку дітям уламками скла та «невідомим вмістом» у салонах автівок, якими можуть користуватися «закладчики наркотиків». Також зазначають,у місті складнощі з паркувальними місцями, а покинуті автомобілі роками займають місця.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

24 січня у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Vasyl Kobylynets написав: «проспект Червоної Калини, 123 – стоїть багато років розбитий «Запорожець», вже вибиті вікна і всередині купа сміття. Чи не повинні міські служби забирати такі автомобілі?»

У відповіді на звернення, у ЛМР повідомили, що «в Управлінні безпеки міста ЛМР повідомили, що евакуація даного автомобіля неможлива, оскільки згідно зі ст.265-4 КУпАП, авто не створює суттєвої перешкоди дорожньому руху».

Як раніше повідомляли у Львівській міській раді, покинуті автомобілі з вулиць міста  планують евакуйовувати на штрафмайданчик.

Як повідомлялося, вулиці Львова вирішили почистити від побитих і заіржавілих авто. У Львові почали евакуйовувати автомобілі, які роками стоять на вулицях. Перші в черзі – машини, які припарковані з порушеннями. У районних адміністраціях склали перелік автомотлоху: перш ніж забирати занедбані авто, про це через мас-медіа попереджали автовласників.

Як повідомлялося, у Львові біля «Вернісажу» стоять машини-склади.

У Львові покинуті автомобілі різних марок та років випуску є на багатьох вулицях міста, а міська влада не поспішає очистити вулиці від «старого автомотлоху» чи, приміром,  залишених власниками автомобілів, які «місяцями чи роками мають на вулиці безкоштовне парко місце».

Архівне відео

Коментарі

Позначки: , , , ,