У центрі Львова півроку стоїть покинута на вулиці Mazda (ФОТО)

Новини 29 Липня, 2020 1 726

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

Городяни розшукують власника і закликають владу міста очистити вулиці від «нічийних» авто

У Львові автомобіль Mazda тривалий час стоїть на вулиці у центральній частині міста. Городяни повідомили на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ, що іномарка, з початку лютого 2020 року стоїть на вулиці К.Левицького.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив львів’янин Олег Мицик.

«Ось таке “чудо” з початку лютого 2020 року стоїть на вул. К. Левицького б.5. Тоді вперше викликав поліцію: думав, що “викотили” після угону. Майже центр міста, машина “приросла” до землі, один номерний знак відсутній. На лобовому склі стікер про страхування ще у 2017 році. Перевірив на сайті МТСБУ по номерному знаку : останній раз авто дійсно страхувалося ще у 2017 році. Може у Львові є когось обов‘язки щодо такої власності?»,- повідомив на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Олег Мицик.

У коментарях до допису, зокрема, повідомляється, що покинуті автомобілі різних марок та років випуску є на багатьох вулицях міста, а міська влада не поспішає очистити вулиці від «старого автомотлоху» чи, приміром,  залишених власниками автомобілів, які «місяцями чи роками мають на вулиці безкоштовне парко місце».

Коментарі

Позначки: , ,