У Львові через непрофесіоналізм міських чиновників, вулиця після ремонту стала аварійно-небезпечною (ВІДЕО)

Новини 21 Січня, 2020 821

Скриншот відео

Ситуація на Липинського-Замарстинівській

У Львові через непрофесіоналізм чиновників Львівської міської ради створюється аварійна ситуація із пересічення транспортних потоків, а саме трамвайного в напрямку кінцевої зупинки на вулиці Торф‘яної і автомобільного, який виїжджає із вулиці Замарстинівської на вулицю Липинського в напрямку до виїзду із міста.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці спільноти ГО «За якісний транспорт» у ФБ.

Скриншот ФБ

Отак зараз виглядає ситуація на Липинського-Замарстинівська. Через непрофесіоналізм чиновників Львівської міської ради створюється аварійна ситуація із пересічення транспортних потоків, а саме трамвайного в напрямку кінцевої зупинки на вулиці Торф‘яної і автомобільного, який виїжджає із вулиці Замарстинівської на вулицю Липинського в напрямку до виїзду із міста.Цього можна було б уникнути, якби чиновники трохи думали головою і під час переасфальтовування перенесли би трамвайну колію вправо відносно напряму руху.

Опубліковано За якісний транспорт Понеділок, 20 січня 2020 р.

«Отак зараз виглядає ситуація на Липинського-Замарстинівська. Через непрофесіоналізм чиновників Львівської міської ради створюється аварійна ситуація із пересічення транспортних потоків, а саме трамвайного в напрямку кінцевої зупинки на вулиці Торф‘яної і автомобільного, який виїжджає із вулиці Замарстинівської на вулицю Липинського в напрямку до виїзду із міста. Цього можна було б уникнути, якби чиновники трохи думали головою і під час переасфальтовування перенесли би трамвайну колію вправо відносно напряму руху», – зазначається у коментарі до відео розміщеного на сторінці ГО «За якісний транспорт».

Як повідомлялося, у Львові зелену вулицю після ремонту перетворили на сковорідку.

Рясно полита цементом дорога з каменюк/Фото: ФБ/Зручне місто

Коментарі

Позначки: , , , , ,