ТРК Victoria Gardens разом з Bozhyk Duo зняли чуттєве відео на даху торгового центру

Новини 28 Серпня, 2020 202
“Bozhyk Duo” привітав усіх Матусь ліричною мелодією «Чорнобривці»

Олександр і Юлія Божики виконали кавер на композицію “With or without you” гурту Uна фоні фантастичного краєвиду. Для цього їм довелося піднятися на дах торгового центру.

Про це повідомляє прес-служба гурту, пише “Четверта студія”.

Це вже не перше креативне відео колаборації подружжя Божиків і торгового центру «Victoria Gardens». Під час карантину вони відзняли 4 кліпи у різних незвичних локаціях, щоб підтримати людейГоловний лозунг цього проекту – «Цінуємо моменти разом».

«В світі нових викликів, в ритмі шалених змін та непередбачуваних обставин починаємо по-особливому цінувати те, що раніше здавалось звичним: вечеря в улюбленому ресторані, прогулянки рідним містом, покупки в торговому центрі, концерти улюблених виконавців… Як легко можна всього цього позбавити. Зате, набагато важче змусити когось забути рідну посмішку, улюблену пісню, найважливішу розмову, найщиріші зізнання…і тих, хто був поряд в особливі миті!

Попереду ще багато випробувань, але їх завжди легше долати РАЗОМ.

Друзі, якби банально не звучало, та хочемо сказати як сильно цінуємо кожного з Вас! Дякуємо, що залишаєтесь разом з нами» – поділились артисти.

 

На канал Bozhyk Duo в youtube пожна підписатись тут. 

Коментарі

Позначки: ,