Bozhyk Duo записав новий кавер відомого хіта німецького гурту Rammstein

Новини 01 Травня, 2020 482
“Bozhyk Duo” привітав усіх Матусь ліричною мелодією «Чорнобривці»

Цього тижня творчий проект Bozhyk Duo приємно здивував навіть своїх найпалкіших шанувальників, випустивши на своєму офіційному каналі YouTube кавер версію відомого хіта німецького гурту Rammstein.

Як повідомили “Четвертій студії”, запис відбувався не в студії і навіть не в концертному залі, а просто коло будинку. Звичайно, що і відео записувалося не на професійні камери, а на звичайні мобільні телефони.

Як зазначає саме подружжя талановитих музикантів – є велика складність виконувати «важкий» рок, тому цього разу довелося навіть до звучання додати віртуального ударника.

Ще один цікавий факт – композиція називається “Sonne”, і з німецької перекладається як сонце. От і під час запису цього відео сонце ніби «бавилося» з музикантами, то з’являючися на 15 секунд, то знову ховаючися.

Нагадуємо, що Олександр та Юлія Божики щотижня дарують своїм поціновувачам кавери та авторські композиції на своєму каналі YouTube.

Підписуйтеся на їхній канал, залишайте ваші коментарі – і очікуйте на наступне відео, адже подружжя музикантів обіцяють наступного разу записати спеціальне привітання до Дня Матері!

Коментарі

Позначки: , ,