Третьякову знову планують відсторонити від роботи у Верховній Раді

Новини 22 Жовтня, 2021 305
Галина Третьякова. Фото: Цензор.нет

Галина Третьякова. Фото: Цензор.нет

Регламентний комітет більшістю голосів підтримав пропозицію щодо відсторонення голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової під п’яти пленарних засідань.

Як повідомляє “Четверта студія”, про це у Фейсбуці повідомила Ірина Геращенко.

За її словами, депутати фракції “Слуга Народу” усвідомлюють, наскільки заяви Третьякової збурили суспільство.

“Натомість , комітет відмовився розглядати нашу вимогу відсторонення пані Третякової від керівництва комітетом соцполітики, зазначивши, що такі рішення не входять до компетенції регламентного комітету. Що ж, не треба бути Вангою, аби прогнозувати, що це не додасть слугам популярності серед народу”,  – написала Геращенко.

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня помер народний депутат, член депутатської групи “Партія “За Майбутнє” Антон Поляков. У прокуратурі заявили, що згідно з результатами розтину, смерть наступила в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Нардепка “Слуги народу” Галина Третьякова у фракційному чаті прокоментувала смерть нардепа Антона Полякова словами “одним ворогом менше”. У результаті, голови фракцій Ради вимагають звільнити Третьякову з посади голови комітету соціальної політики. “Слуга народу” просить відсторонити Третьякову від участі в 5 пленарних засіданнях Ради.

Пізніше Третьякова заявила, що не шкодує про слова щодо смерті нардепа Полякова: “Плакатиму лише за “слугами народу”.

Коментарі

Позначки: ,