Траса «Київ – Чоп»: на що звернути увагу водіям при під час поїздки у столицю (ФОТО)

Новини 10 Квітня, 2022 2 534

Про трасу Київ-Чоп. Траса відкрита для проїзду приблизно на 99% (за винятком відрізка від перехрестя у Стоянці до КПП на вʼїзді у Київ, який потрібно обʼїжджати через Гореничі) і нею можна їхати у Київ та навпаки.

Про це у Фейсбуці пише Орест Вачков, інформує Четверта студія.

Але слід розуміти декілька важливих речей:

1. Стан дороги. Не чекайте на вільну автомагістраль. Чимало відбійників, роздільників і навіть мостів знищені. Інколи вони виходять на смуги руху. В багатьох місцях несподівано. Для подорожі слід вибирати ясну частину доби та рухатись повільно, перешкоди можуть виникати там, де цього не очікується. Дякуючи ЗСУ та дорожнім службам, ведуться клопіткі роботи з усунення.

2. Міни. Чимало населених пунктів заміновано. Це стосується сіл і міст вздовж траси в Макарівському районі але не лише їх. Сапери працюють в поті чола, чутно постійні вибухи. Але за жодних обставин не зупиняйтесь на узбіччях та не зʼїжджайте з асфальту.

3. Перешкоди на дорогах. Чимало спалених танків, БТР та іншої техніки. Розстріляні вантажівки. Майте на увазі, якщо хочете брати з собою дітей чи жінок. Кадри не прості.

4. Будьте готові до перевірок.

Щасливої та безпечної дороги!

фото Ореста Вачкова

Коментарі

Позначки: ,