То є Львів: у центрі міста закрили громадські вбиральні

Новини 21 Жовтня, 2019 3 259

Фото: "Твоє місто"

У центральній частині міста, яку  у всі пори року відвідує чимало туристів з усіх куточків світу, українці з різних областей і, власне, самі львів‘яни, залишилося дві громадські вбиральні.

Як пише «Четверта студія», про відсутність громадських вбиралень у центральній частині міста написав на «Гарячу лінію міста Львова» Yury Yamash.

Скриншот ФБ

«Рідко буваю у центрі міста. Але вчора був подивований, що на пр. Свободи не працює туалет. Лишається два – Ратуша та Галицький ринок. Це далеко. Ніби туристичне місто?! Елементарні речі, навіть як що б туристів зовсім не було. На мою думку це ганьба», – зазначив у дописі Yury Yamash.

У відповіді на дане звернення, Адміністратор «Гарячої лінії міста Львова» зазначив, що «по даному зверненню, є коментар департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР від 4.05.2019 року: – “Дані громадські вбиральні перебували в оренді ТзОВ «Йосип і Ко». Договір оренди завершився, оскільки орендар не пролонгував його та в добровільному порядку не залишає приміщення, управління комунальної власності ЛМР подало позов до суду, щодо примусового виселення орендаря. Судовий процес триває, господарська діяльність не проводиться, туалети зачинено”.

Скриншот ФБ

Скриншот ФБ

Як повідомлялося, у Львові у  кафе вбиральні платні і на кодових замках.

Фото: ФБ/”Гаряча лінія міста Львова”

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,