Суперфінал шоу «Голос» зніматимуть у метрополітені Києва (ФОТО)

Новини 20 Листопада, 2022 170

Так зараз виглядає станція метро Хрещатик в Києві. Тут будуть знімати суперфінал шоу «Голос».

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення у соцмережі, яке поширила нардепка Софія Федина.

«У київській підземці вже встановили сцену і крісла для тренерів проекту «Голос країни». Завтра фіналісти шоу будуть виступати прямо в метрополітені і в прямому ефірі телеканалу «Тет» будуть боротися за перемогу.

Виглядає так, що у киян забрали право на вільне пересування містом і це вже не “тимчасові незручності”, а загарбання важливого транспортного вузла для користування у власних інтересах на постійній основі.

Кому це потрібно і для чого? Зрозуміло, що не просто так у столичній підземці проводять зйомки цієї надважливої для країни програми у військовий час. Взагалі, цікаво хто саме погоджує ці зйомки і чим аргументує повне вилучення для проїзду в метро зупинок “Хрещатик” і “Майдан Незалежності”?

І до яких пір триватиме цей абсурд веселощів і розваг під час війни? І чому необхідность пасажирів пересуватися по місту без штучних перешкод ігнорується тими, хто мав би допомагати, а не створювати собі комфортні умови для ТБ-бізнесу?

Тепер метро не “швидкий і зручний вид транспорту”, а “поїзд проходить через станцію “Хрещатик” і “Майдан Незалежності ” без зупинки…», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,