Стали відомі подробиці загибелі багатодітної медсестри з Львівщини (ВІДЕО)

Новини 17 Березня, 2021 4 403

Ілюстрація Скриншот відео ТСН

38-річна хвора на COVID-19 жінка лежала в палаті разом зі своїм чоловіком. Вийшла в туалетну кімнату і вистрибнула через вікно. У жінки залишилося троє дітей шкільного віку

У Львівській області 38-річна медсестра, у якої був діагностований коронавірус, викинулася з третього поверху лікарні. Вона пішла в туалет і стрибнула у вікно. Зараз поліція взялася за розслідування цієї дивної справи.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє РБК-Україна.

Відомо, що 38-річна жінка лежала у районній лікарні і на другий день госпіталізації скоїла суїцид.

За словами медиків, нічого не віщувало біди. Медпрацівниця була середнього ступеня тяжкості і зберігала бадьорість і активність.

“Вона була активна, вона була достатньо мобільною, самостійно пересувалася в палаті, коридорі”, — розповів керівник Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис.

З’ясувалося, що жінка лежала в палаті разом зі своїм чоловіком. Це поліції розповів сам чоловік медсестри, який із нею лежав у одній палаті. Сам він з журналістами не спілкується.

“Вона в одній палаті зі своїм чоловіком була, в нормальних стосунках, більше була енергійніша, ніж чоловік… підтримувала морально його, але встановлено, що вийшла в туалетну кімнату, зняла тапочки і вистрибнула через вікно”, — розповів начальник Кам’янка-Бузького відділення поліції Іван Іваночко.

Відомо, що у жінки залишилося троє дітей шкільного віку.

Як повідомлялося, у Кам’янка-Бузькій ЦРЛ багатодітна жінка вистрибнула з вікна.

Коментарі

Позначки: , , ,