У Кам’янка-Бузькій ЦРЛ багатодітна жінка вистрибнула з вікна, – соцмережі

Новини 16 Березня, 2021 1 758

Ілюстрація ФБ

У соцмережах та ЗМІ повідомляють про те, що загибла працювала медиком

На Львівщині медсестра хвора на коронавірус вчинила самогубство.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці  спільноти «Новини Львова» у ФБ з посиланням на ЗМІ.

У коментарі до інформації, користувач  ФБ Галина зазначає, що загибла жінка – мати трьох дітей.

«15 березня, в Кам’янка-Бузькій ЦРЛ пацієнтка ковідного відділення, 1983 р.н. вистрибнула з вікна, внаслідок чого загинула. Як стало відомо “Ділу” зранку в Кам’янка-Бузькій ЦРЛ пацієнтка ковідного відділення Г. Ольга, 1983 р.н. вчинила самогубство (вистрибнула з вікна). Поліція розпочала слідчі дії. Самогубця – сама медсестра, працювала у первинній допомозі», – зазначається у повідомленні.

Як пише “Четверта студія”, наразі офіційного підтвердження даної інформації – немає. На даний час відсутні коментарі від медиків та правоохоронців, щодо даної події, про яку повідомляють ЗМІ та поширюють соцмережі.

Як пише 16 березня РБК-Україна, з вікна шостого поверху Київської міської клінічної лікарні №4 вистрибнула жінка. Вона загинула. Про це повідомила прес-секретар Солом’янського районного управління поліції Києва Олена Мошко.

“З вікна Київської міської клінічної лікарні №4 вистрибнула жінка. Вона була 1949 року народження. На жаль, її життя обірвалося одразу”, – повідомила Мошко.

Вона також додала, що наразі на місці подія працює слідчо-оперативна група, яка встановлює у деталі події.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі пацієнт з тяжкою формою коронавірусу намагався перерізати собі горло. У нього були вражені легені на 95% і двосторонній пневмоторакс.

У Харкові жінка, яка раніше перехворіла COVID-19, впала з шостого поверху будівлі Держпрому. Від отриманих травм вона загинула на місці події.

Крім того, в Сумській області в одній з лікарень Глухівського району сталося самогубство пацієнтки з підтвердженим COVID-19.

Коментарі

Позначки: , , ,