Стало відомо, коли Рада обиратиме нового голову МВС замість Авакова (ВІДЕО)

Новини 14 Липня, 2021 125
Арахамія

Арахамія

Стало відомо, коли Рада обиратиме нового голову МВС замість Авакова

Заяву Арсена Авакова про звільнення з посади міністра внутрішніх справ вже зареєстровано у Верховній Раді. За нового очільника МВС, яким може стати нардеп від “Слуги народу” Денис Монастирський, нардепи голосуватимуть 16 липня.

Про це заявив голова фракції “Слуга Народу” Давид Арахамія, пише Четверта студія з посиланням на ТСН.

За його словами, фракція збереться у четвер, 15 липня, у перерві між засіданнями парламенту, аби проголосувати за кандидатуру Дениса Монастирського на посаду очільника МВС. Того ж дня, очікується, що буде подання до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Крім того, Арахамія заявив, що особисто підтримає кандидатуру Дениса Монастирського на посаду голови МВС. Також лідер фракції очікує, що за Монастирського проголосує і більшість членів парламенту. Голосування у Верховній Раді за нового міністра внутрішніх справ відбудеться 16 липня.

Саму ж зміну міністра внутрішніх справ Арахамія назвав звичайним еволюційним процесом.

Нагадаємо, 13 липня голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков подав у відставку. Президент України Володимир Зеленський запропонував на посаду очільника МВС Дениса Монастирського. Аваков запам’ятався за 7,5 року на посаді. Арсен Аваков є досвідченим “старожилом” української політики, і в його біографії є багато яскравих моментів.

Коментарі

Позначки: