Сьогодні Львівщина проводжає в останню путь 20-річного курсанта, який загинув у авіакатастрофі біля Чугуєва (ФОТО)

Новини 30 Вересня, 2020 1 131

Фото: Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України

Поховають Віталія Вільхового у рідному селі Волиця

На Львівщині 20-річного курсанта Віталія Вільхового 29 вересня  востаннє зустріли удома.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «НЕО Радіо Червоноград», тіло 20-річного соснівчанина доправили гелікоптером до Львова.

Похорон – у середу, 30 вересня, о 12:00 годині. Поховають Віталія Вільхового на сільському цвинтарі у селі Волиця (Комарів).

20-річний Віталій Вільховий помер від важких травм, отриманих в авіакатастрофі військового літака Ан-26Ш.

Як повідомляє Повітряне командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України,  29 вересня, в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, керівний склад повітряного командування «Захід» разом представниками силових структур Львівщини та у супроводі почесної варти зустріли тіло загиблого львів’янина Віталія Вільхового, який став жертвою авіатрощі Ан-26 поблизу Чугуєва. Курсанту вдалося вижити у жахливій аварії, утім, на жаль, він помер від опіків у лікарні наступного дня після падіння літака.

https://www.facebook.com/PvkZahid/posts/1332584007082173

Як пише «НЕО Радіо», військовослужбовці Кінологічного навчального центру провели в останню путь побратима та земляка, курсанта Віталія Вільхового, який загинув авіакатастрофі військового літака АН-26 поблизу міста Чугуєва Харківської області.

Віталій Вільховий народився 27 червня 2000 року в місті Соснівка Сокальського району. Закінчив військовий ліцей Героїв Крут у Львові. Після цього вступив у Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

https://www.facebook.com/neoradioua/posts/4029896367026020

Коментарі

Позначки: , , ,