SkyUp Airlines запроваджує платну реєстрацію в аеропортах

Новини 22 Серпня, 2020 217

Ілюстрація: У відпустку

З 1 вересня для рейсів по Україні, а з 1 жовтня 2020 року і для міжнародних. Вартість оформлення посадкового талону в аеропорті становитиме €18 в еквіваленті в національній валюті

Авіакомпанія SkyUp Airlines запроваджує платну реєстрацію в аеропортах. Тому, якщо не хочете витратити зайві €18, радимо призвичаїтися до реєстрації онлайн на сайті перевізника.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «У відпустку», вже незабаром реєстрація на регулярні рейси SkyUp Airlines в аеропортах стане платною. Це відбудеться  з 1 вересня для рейсів по Україні, а з 1 жовтня 2020 року і для міжнародних. Вартість оформлення посадкового талону в аеропорті становитиме €18 в еквіваленті в національній валюті. Про це вказується в повідомленні перевізника.

Зауважимо, що платна реєстрація запроваджується для пасажирів регулярних рейсів. Чартерні пасажири, як і раніше, зможуть зареєструватись безкоштовно як онлайн, так і в аеропорті.

Крім того, для регулярних рейсів залишаються групи пасажирів, звільнені від оплати за реєстрацію:

Люди старші 60 років. Документ підтвердження – паспорт.

Особи, які мають I та II групу інвалідності. Документ підтвердження – посвідчення отримувача державної соціальної допомоги інваліда.

Учасники АТО/ООС. Документ підтвердження – посвідчення учасника АТО/ООС.

Онлайн

Проте авіакомпанія залишила можливість безкоштовної реєстрації на рейс для решти пасажирів. Це можна зробити онлайн в особистому кабінеті користувача на сайті SkyUp Airlines.

Самостійна реєстрація займає кілька хвилин. Натомість дозволяє значно прискорити проходження аеропортових процедур і скоротити можливі черги. Останнє має особливе значення для зменшення ризиків зараження Covid-19.

Реєстрація онлайн відкривається за 48 годин та закривається за 5 годин до вильоту.

Якщо у клієнта ще немає особистого кабінету на сайті SkyUp Airlines, його можна легко там створити. Треба пам’ятати електронну пошту, яка вказувалася під час купівлі квитків. Після створення особистого кабінету пасажиру стануть доступними всі його бронювання, а також можливість оформити онлайн-реєстрацію на рейс.

Якщо клієнт придбав квиток у туроператора або в авіакасах, він має звернутися або до місця придбання квитка, або зайти на сайт SkyUp Airlines в розділ «Мій квиток» і так само зареєструвати персональний кабінет, вказують в авіакомпанії.

Слід додати, що платна реєстрація поки що діятиме тільки в тих аеропортах, де наразі доступна безкоштовна альтернатива онлайн-реєстрації.

Станом на сьогодні це:

аеропорт «Бориспіль», термінал D (KBP);

аеропорт «Запоріжжя» (OZH);

аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького (LWO);

аеропорт «Одеса» (ODS);

аеропорт «Харків» (HRK);

аеропорт «Херсон» (KHE);

аеропорт «Ларнака» (LCA);

аеропорт «Неаполь» (NAP);

аеропорт імені Бен-Ґуріона (TLV);

аеропорт «Тіват» (TIV);

аеропорт Тирани ім. матері Терези (TIA).

Крім того, в авіакомпанії зауважують, що туристи, які придбали пакетні тури, також можуть зареєструватись онлайн у таких аеропортах:

аеропорт «Хургада» (HRG);

аеропорт «Шарм-ель-Шейх» (SSH).

Перелік аеропортів буде постійно оновлюватись. Тому в авіакомпанії радять пасажирам перевіряти інформацію на сайті SkyUp Airlines у розділі «Пасажирам» – «Реєстрація».

Коментарі

Позначки: , , , , ,