Що відомо про загиблих в “Боїнгу” українців (ФОТО)

Новини 08 Січня, 2020 1 947

Одна із загиблих - бортпровідник Валерія Овчарук

8 січня в Ірані розбився пасажирський літак авіакомпанії МАУ який прямував з Тегерана до Києва. Він впав, набравши висоту 2 400 метрів. Причини аварії з’ясовуються. Всі, хто знаходилися на борту загинули. В основному це були іноземці, рейс прибував вранці в аеропорт “Бориспіль” і зістикувався по часу з багатьма вильотами в Європу.

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на Strana.ua.

Як стало відомо загинули 11 громадян України – 2 пасажири і 9 членів екіпажу. Зібрали інформацію про загиблих. Матеріал доповнюється.

Екіпаж

Як заявив під час брифінгу в аеропорту “Бориспіль” віце-президент компанії МАУ з льотної роботи Ігор Сосновський на борту знаходився посилений екіпаж, враховуючи складність і тривалість рейсу. На нього відібрали одних з найбільш досвідчених пілотів.

Володимир Гапоненко. Командир екіпажу. 11 тисяч годин нальоту. У нього залишилося двоє дітей. Навчався в КВЛУ ГА (Льотна академія Національного авіаційного університету) в Кропивницькому (колишній Кіровоград).

Його дружина Катерина під час включення на одному з телеканалів сказала, що тримається, тому що у них двоє дітей.

Володимир Гапоненко. Фото: ФБ

Олексій Наумкін. Інструктор на літаку. 12 тисяч годин нальоту.

Олексій Наумкін. Фото: ФБ

Сергій Хоменко. Другий пілот. 7 600 годин нальоту.

Катерина Стадник. Бортпровідник. 27 років. Судячи з фото в Instagram, Новий року вона зустріла в Києві. На її сторінці залишають співчуття.

Катерина Статник. Фото: Instagram

Марія Микитюк. Бортпровідник. 24 року. Telegram-канал Nauchan news повідомляє, що Маша Микитюк вчилася в НАУ з 2012-2018 роках. “Маша була дуже яскравою, красивою, веселою і душевної дівчиною родом з Івано-Франківська. Справжній приклад для студентів. Вміла знатно веселиться і закривати сесії на 5.0. Любила небо і дуже пишалася своєю роботою. Таких позитивних і активних людей потрібно ще пошукати”.

Марія Микитюк. Фото: Telegram Nauchan news

У Instagram вона пише, що побувала в 23 країнах. Вона викладала фото з поїздок.

Марія Микитюк. Фото: Instagram

Валерія Овчарук. Бортпровідник. В її профілі в соцмережах зазначено, що родом вона з Луганська, живе в Києві. Дівчина публікувала фото з США, Канади, Індії, Італії, Китаю, Таїланду, Грузії.

“I believe I can fly. I believe I can touch the sky” – йдеться в описі її профілю в Instagram.

“Робота, я тебе люблю” – підписала своє останнє фото Валерія. Під ним вже залишають численні співчуття.

Юлія Сологуб. Бортпровідник.

Ігор Матків. Бортпровідник.

Денис Ліхно. Бортпровідник. Навчався в НАУ в 2012-2018 роках. “Денис відмінний хлопець і хороший друг. Не самий приблизний студент, але як будь-який АКІшнік міг вивчити всі в останній тиждень і здати в останню секунду, і при цьому допомогти іншим одногрупникам. Працював в МАУ всього пів року але вже запам’ятався багатьом колегам. Завжди здавалося що його чекає довге і успішне життя “- пише Telegram-канал Nauchan news.

 

Денис Ліхно. Фото: Telegram Nauchan news

У його Instagram багато яскравих фото і постів про кохання. Судячи з усього, на деяких знімках він зі своєю дівчиною.

Денис Ліхно. Фото: Instagram

Пасажири

Олена Малахова. Олена Сергіївна Малахова – директор авіакомпанії ТОВ “Скайавіатранс”. Відомо, що компанія займалася перевезенням вантажів. Що належить їй Іл-76 розбомбили 5 серпня 2019 року в лівійському місті Місурата. Літак з офіційною версією віз гуманітарний вантаж з Анкари.

Ольга Кобюк.

Коментарі

Позначки: , , ,