Шелестак розкритикувала ремонт кільця на Липинського – Богдана Хмельницького (ВІДЕО)

Новини 02 Серпня, 2021 3 959

Масштабні затори на вул. Липинського та Хмельницького, фото 4studio

На кільці постійно створюється небезпека для учасників дорожнього руху: сам Шмід коментує пост Шелестак не тільки із власного акаунта, але й зі свого бота Андрія Білецького, при тому ще й сам собі відписує, щоб зімітувати прихильність до своїх урбаністичних нахилів

Голова бюджетної комісії Львівської міськради Наталка Шелестак розкритикувала ремонт кільця на Липинського – Богдана Хмельницького.

Як пише Четверта студія, про це Шелестак написала у Фейсбуці.

“Це називається – не вір очам своїм! Проектанти стверджують, що по нормам все ок! А по факту фури і автобуси не вміщаються в свою смугу і мусять заїзджати на сусідню смугу.

Чим постійно створюється небезпека для учасників руху! Igor Zinkevych про це говорив неодноразово!!!!

Андрій Іванович і шановні проектанти! А також ті, хто дуже ревнісно відреагували на мою критику повороту на Б.Хмельницького біля Райдуги. Чи не бажаєте виїхати і подивитися як організовано рух і внести зміни поки ще не сталося біди?”, – написала Шелестак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛьвів не може повернути усі кредитні кошти без взяття нового кредиту

Улюблений урбаніст Садового дивно відреагував на повідомлення Шелестак.

“Я просто давлюся від сміху! Це є початок вулиці Липинського, яка була зроблена ще в 2012 році. Там нічого не перероблялося, бордюри стоять старі на тому ж місці, на якому вони стояли 10 років. Велодоріжці по цій стороні вулиці вже 5 років. Подавати це, як результат проєктування Хмельницького — це вершина некомпетентності. Автобуси і фури їздили в тому рукаві 10 років, і всі прекрасно вміщалися. Ну, я розумію, депутати прийшли знімати затори. А їх немає. Ну так давайте ми нову баєчку придумаємо, як там не вміщаються автобуси!”, – написав він у коментарях.

Варто додати, що сам Шмід коментує пост Шелестак не тільки із власного акаунта, але й зі свого бота Андрія Білецького, при тому ще й сам собі відписує, щоб зімітувати прихильність до своїх урбаністичних нахилів.

Коментарі

Позначки: , , , ,