СБУ зібрала для Гаазького суду докази злочинів Росії у Криму

Новини 22 Листопада, 2017 30

Ілюстративне фото

Служба безпеки зібрала грунтовну доказову базу про порушення прав людини, законів та звичаїв війни, що відбуваються на анексованій Росією території Автономної Республіки Крим

“Під час досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували всі виявлені обставини порушення основоположних прав та свобод людини, жорстокого поводження з цивільним населенням, порушення законів і звичаїв ведення війни, міжнародних угод та конвенцій. Було виявлено також обставини дискримінації за етнічними, релігійними ознаками та інші порушення прав громадян України, які перебувають в анексованому Криму”, – йдеться у повідомленні на сайті відомства.

Правоохоронці встановили, що представники так званих Державної Ради Республіки Крим, Ради міністрів Республіки Крим та інших незаконно створених країною-агресором окупаційних органів влади також незаконно захопили та привласнили будівлі, споруди, земельні ділянки, автотранспортні засоби, інше рухоме та нерухоме майно, товарно-матеріальні цінності тощо. Вони нібито прийняли рішення про так звану націоналізацію майна, що належало України.

Коментарі

Позначки: , , ,