Садовий у Львові використовує у Львові адміністративний ресурс

Новини 08 Листопада, 2020 493

Ілюстрація: ФБ/Сергій Івах

Виборча кампанія у Львові набирає обертів, і таких же обертів набирає використання адмінресурсу чинним (поки що) міським головою.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Сергій Івах.

«Якщо раніше голів районних адміністрацій зобов’язували організовувати так звані «зустрічі щодо обговорення проблем будинку», які перетворювались на агітаційні заходи в інтересах політичної партії «Сапомоміч», то тепер голови адміністрацій вдаються до психологічного тиску на своїх працівників. Страшилками на тему «Прийде нова влада – всіх позвільняє» лякають і штат адміністрацій, і чисельних працівників комунальних підприємств», – пише Сергій Івах.

Як зазначає депутат, «закликаю голів райадміністрацій дотримуватись вимог чинного законодавства та виконувати свою роботу у межах компетенції, а не дозволяти себе використовувати як інструмент нечесної передвиборчої боротьби.

Ваше завдання – якісно працювати в інтересах громади, а працівникам усіх без винятку структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств буде забезпечено передбачені трудовим законодавством гарантії: забезпечено гідну заробітну платню та належні умови праці. І за якісне виконання своєї роботи ніхто їх звільняти не буде».

Виборча кампанія у Львові набирає обертів, і таких же обертів набирає використання адмінресурсу чинним (поки що) міським…

Опубликовано Сергій Івах Суббота, 7 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,