Реєстрація на пробне ЗНО-2018 розпочнеться після свят

Новини 19 Грудня, 2017 74

Ілюстративне фото

Варто зазначити, що проходити ЗНО-2018 зможуть лише майбутні вступники – учні 11 класів

Реєстрація на пробне зовнішнє оцінювання відбуватиметься з 9 до 31 січня 2018 року. Про це сьогодні, 19 грудня, під час прес-конференції повідомила директор департаменту освіти Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Відтак, пробне ЗНО-2018 з української мови та літератури відбудеться 24 березня, а з математики, історії України, англійської, німецької, французької, іспанської мов, фізики, хімії, біології, географії – 31 березня.

“Учні 10 класів мають право спробувати власні сили, зареєструватися та пройти пробне незалежне оцінювання – 2018″, – додала Любоира Мандзій.

“Пункти пробного тестування будуть в усіх районних центрах, так як відбуватиметься на основній сесії. А з іноземної мови визначено чітко п’ять міст, де будуть відбуватися тестування. І ті, хто хоче реєструватися на пробне тестування з іноземної мови при реєстрації будуть обирати місто. Це зробили для того, аби ці міста добре підготувались в технічному плані для проведення основної сесії”, – зазначила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Пункти проведення пробного ЗНО:

  • 24.03.2018 – запланували відкрити майже в усіх районних центрах Львівської області.
  • 31.03.2018 – у містах  Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград, Броди, Жовква, Сокаль, Новояворівськ.
  • Іноземна мова – у містах Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград.

Зазначимо, що вартість пробного ЗНО становить 132 гривні за одне тестування. Реєстрація учасників з Волинської, Львівської та Рівненської областей здійснюватиметься на сайті ЛРЦОЯО – lv.testportal.gov.ua.

Коментарі

Позначки: ,