Путін особисто дозволив російським окупантам мародерити в Україні

Новини 20 Червня, 2022 44

Служба безпеки України перехопила чергову телефонну  розмову російських військових. У ній окупант заявив, що указ про дозвіл російським військовим мародерити на тимчасово окупованих територіях України видав президент Росії Володимир Путін.

Про це повідомляє Прямий, пише “Четверта студія”.

“Тут у нас старшина розійшовся п…здець, бл…дь. Телевізори намародерив, машинки пральні, гриль там, бл…дь, ох…ївший за 250 тис. Ну, коротше, усе гребе. Не ми заберемо – так інші, бл…дь. А мародерство у нас Путін дозволив. Є ж указ там. Тобто за це не каратимуть кримінально, що ми мародеримо. Це дозволено, а Путін дозволив, указ давав, що мародерство дозволено під час бойових дій”, –  сказав окупант.

За інформацією СБУ окупант розповів жінці, з якою розмовляв, що “замутив собі хохляцькі берці”.

“Берці собі замутив хохляцькі. Ну, українські, армії України. Я сиджу в цих берцях, а вони, знаєш, як чешки, …бать. Легкі п…здець. А візьми наші – вони по 2 кг важать. І в них нога пітніє, а ці продуває, вони з вентиляційною тканиною. […] У мене мета собі намародерити за відрядження “плитник”. Ну, це бронежилет, тільки спрощений. Берці я вже намародерив, знайшов. Залишилось форму знайти нормальну, “мультикам” якісну”, – сказав він.

Коментарі

Позначки: ,