У Львові мародери обікрали і пошкодили автомобіль киянина, який раптово потрапив до лікарні (ФОТО)

Новини 15 Грудня, 2020 8 617

Фото: ФБ/Винниківський вісник

У Винниках розперезалися мародери. Декілька днів тому автоводій із Київщини, тимчасово перебуваючи у Винниках, раптово захворів і потрапив на лікарняне ліжко.  Свій легковик чоловік залишив у парку на вулиці Івана Франка (з цього приводу до нього також є питання, але він дуже хворий). На жаль, під час лікування на його машину натрапили місцеві мародери, які вже розбили у ній    заднє бокове вікно й цуплять зі салону все, що лишень можуть.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє газета «Винниківський вісник».

«Повідомляємо, що родичі хворого чоловіка знають про згаданий стан речей і повинні незабаром забрати машину. Але тут усім нам не потрібно звинувачувати поліцію та владу, бо перш за все у цій ганебній ситуації винні місцеві мешканці. Адже це вони – наші друзі, однокласники, сусіди – під покровом ночі розкрадають майно раптово захворілого чоловіка, який був гостем нашого міста»,- зазначається у повідомленні.

Як наголошується, «задумаймося, бо серед нас виросло ціле  покоління безсовісних нероб-мародерів. І вони  не вагатимуться у тому, щоб при нагоді вдертися у житло кожного мешканця Винник і поживитися будь-чим, що потрапить їм під руки. А коли й застануть когось удома, то, не маймо сумніву, у такого мародера не здригнеться рука, щоб не вбити того, хто став їм на перешкоді до чужого майна, до такої бажаної для них наживи, до легкого хліба. Бо вони – мародери, бо вони знають, що біля кожного стовпа правоохоронця не поставлять. А люди навколо байдужі до чужих проблем і до чужого горя. Лишень би їх це все оминуло. Але не омине. Бо мародери добре знають, що більшість людей  навколо – глухі й сліпі до їхніх діянь. Тому  злочинці й переконані у своїй безкарності».

Довідково. Винники — місто у складі Львівської міської об’єднаної територіальної громади, Львівського району, Львівської області. Підпорядковується Львівській міській раді, як частина Личаківського району міста Львова.

 

Опубликовано Газета “Винниківський Вісник” online Понедельник, 14 декабря 2020 г.

 

Як повідомлялося, у Винниках розшукують власника покинутого автомобіля.

Скриншот ФБ

Коментарі

Позначки: , , , ,