Пропоную 19 січня об 11:00 усім українцям натиснути автосигнал у знак солідарності з усією країною, яка готується попрощатися з втраченими в небі Ірану, – Дихне

Новини 18 Січня, 2020 4 945

Ілюстрація: ФБ/МАУ

Українців просять долучитися до прощання з загиблими в авіакатастрофі МАУ під Тегераном.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на УНІАН, у зв’язку з траурними заходами з вшанування трагічно загиблих завтра на окремих ділянках Бориспільського шосе та в районі аеропорту “Бориспіль” можливі тимчасові незначні обмеження руху транспорту. Церемонія прощання відбудеться завтра в Києві об 11.30 в аеропорту “Бориспіль”.

Президент МАУ Євгеній Дихне закликав українців долучитися до церемонії прощання з загиблими в авіакатастрофі під Тегераном. Завтра їхні тіла доставлять літаком в аеропорт “Бориспіль”.

Про це у Facebook написав президент МАУ Євгеній Дихне.

«Це особливий день не тільки для колективу МАУ, рідних загиблих, а й для всіх численних співвітчизників. Наші янголи заслуговують на особливе вітання вдома. Пропоную завтра 19 січня об 11:00 усім українцям, де б ви не були, натиснути автомобільний сигнал у знак солідарності з усією країною, яка готується попрощатися з безневинними українцями… втраченими в небі Ірану», – написав він.

«Будь ласка, долучайтеся до нашої почесної “варти” на “прильоті” екіпажу PS 752», – додав він.

У зв’язку з траурними заходами з вшанування трагічно загиблих завтра на окремих ділянках Бориспільського шосе та в районі аеропорту “Бориспіль” можливі тимчасові незначні обмеження руху транспорту, зауважили в управлінні держохорони.

8 січня в Ірані розбився літак МАУ, 167 пасажирів і 9 членів екіпажу загинули. Літак, що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ, вилетів з аеропорту о 6.10 за місцевим часом і зник з радарів через кілька хвилин після вильоту. На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України, в тому числі 9 членів екіпажу, а також громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, Німеччини і Великої Британії. 11 січня президент Ірану Хасан Роухані офіційно визнав, що український лайнер був збитий «внаслідок ненавмисної людської помилки» та пообіцяв притягнути до відповідальності винних у збитті літака.

Коментарі

Позначки: , , ,