Прем‘єра нової композиції від красивої та стильної співачки Мяти (ВІДЕО)

Новини 07 Листопада, 2020 455

Вже в листопаді співачка Мята презентує сингл, який надасть натхнення, віри в себе та трохи радості у похмурі дні для найпрекраснішої частини людства – жінок.Композиція називається «Стильна та красива», адже як каже сама співачка місія кожної жінки – це виглядати доглянуто та вишукано.

Про це “Четвертій студії” повідомила прес-служба співачки.

Мята вже виконувала пісню «Стильна та Красива» на акустичному концерті наживо у супроводі музикантів у місті Львові. І саме цей трек викликав бурю емоцій та хороші відгуки. 

«Для мене це не просто пісня, це гімн для жінок. Адже кожна жінка протягом життя шукає і змінює стиль і це дає їй можливості бути собою та водночас розвиватися, надихатися та відчувати себе на всі 100%. І врешті-решт жінка має бути щаслива! Я хочу, щоб моя пісня робила жінок сильнішими та давала можливість жінкам не засмучуватися незважаючи ні на що, вірити в себе, адже кожна з нас варта найкращого, кожна з нас «Стильна та Красива». – говорить співачка Мята

Для релізу пісні «Стильна та красива» співачка Мята зробила фешн фотосесію, з одними з найвідоміших фотографів та стилістів в Україні, звісно ж в образах українських дизайнерів. Фотограф Сергій Васильев (Photographer L’officiel/L’officiel Hommes Ukraine) та Fashion producer Марина Сандугей – Шишкіна створили багато обкладинок відомих міжнародних журналів. Наступною стала Мята. Зараз артистка та її команда ведуть переговори з міжнародними виданнями.

За 2020 рік Мята  отримала міжнародну нагороду на премії «The Artist Awards» в Бухаресті разом з відомим європейським хіт-мейкером Vanotek.

А нещодавній сингл «Love is freedom», який для Мяти написав Артем Пивоваров, займає найвищі рейтинги хіт парадів на радіостанціях та музичних телеканалах.

 Пісня «Стильна та красива» надасть крила та наснаги кожній жінці! Слухайте та поринайте у насолоду і відчуйте, що  щастя у простих речах.

Коментарі

Позначки: ,