Позиція нашої команди однозначна – Львів повинен рухатись у європейському напрямку, – Андрій Болюбаш

Новини 12 Листопада, 2020 662

Громадська рада при Львівській ОДА підтримала Синютку, фото 4studio

Команда Громадської ради при Львівський обласній державній адміністрації абсолютною більшістю голосів висловила підтримку кандидату на голову Львівської ОТГ Олегу Синютці.

Про це повідомляє кореспондент “Четвертої студії”.

“Позиція нашої команди однозначна – Львів повинен рухатися у європейському напрямку. Переконані, що Синютка – це саме той лідер, який системно вирішить усі проблемні
питання міста, які накопичилися за останні 15 років. Тому закликаємо усіх Львів`ян прийти у неділю 22 листопада, на виборчі дільниці та  зробити свій вибір на користь європейського майбутнього розвитку Львова! Слава Україні!”, – наголосив Андрій Болюбаш.

Нагадаємо, що Громадська рада є найсильнішою в Україні при органах виконавчої влади, складається з трьохсот громадських організацій з усієї Львівщини.

Пояснюючи такий крок, Громадська рада наголосила на силі та ефективності лідера Європейської Солідарності. А також пригадала історію створення консультативно-дорадчого органу Громадської ради при Львівській ОДА, яке не обійшлося б без Олега Синютки.

За словами, Андрія Болюбаша, голови Громадської ради, робота за каденції Синютки на посаді голови ЛОДА між Громадською радою та адміністрацією будувалась на засадах рівного партнерства, на принципах відкритості, прозорості, відповідальності, принципі прямого спілкування та зворотнього зв’язку, а також врахуванням громадської думки та постійного діалогу з громадськістю.

Свою беззаперечно підтримку висловили також голови комісій Громадської ради: Царьова Галина, Білас Степан, Іванків Зоряна, Хараху Сергій та Сегеда Юлія.

Нагадаємо, що лідер ВО “Свобода” на Львівщині, Руслан Кошулинський та представник політичної партії ” “Громадянська позиція” Володимир Гірняк підтримали кандидатуру Олега Синютки на посаду Голови Львівської ОТГ.

 

Коментарі

Позначки: , ,