Політичні переслідування опозиції Зеленським – це путінський сценарій в Україні, – Федина

Новини 13 Лютого, 2020 820

Фото: "Про Львів"

Зеленський влаштовує політичні переслідування і придушує свободу слова в Україні за російським сценарієм, і патріоти мають протидіяти цьому. Про це заявила народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

«Я бачу, наскільки моя справа, справа Павла Шеремета справа Марії Звіробій, справа Пояркова, справа Романа Ковальова і інші подібні справи показують увесь масштаб маразму, в який падає наша держава. У нас сьогодні держава, в якій призначають винних. Де ані генеральний прокурор, ані МВС, ані президент, ані голова СБУ не дотримуються 62 статті Конституції України, де сказано, що людина є невинною, допоки інше не буде доведено в суді. Отже, щодо мене, щодо Марусі, щодо Шеремета вже було оголошено винних. І не однією посадовою особою», – наголосила політик.

Федина зазначила, що останнім часом в Україні можуть без суду і слідства оголосити людину винною. Вона також наголосила, що це порушує всі європейські норми і є неприпустимим.

«Це свідчить про те, наскільки Україна падає в путінську орбіту. І наскільки , ми в результаті, перестаємо бути самостійними суб’єктами і державою, яка прагне демократії», – зазначила народний депутат.

Коментарі

Позначки: ,