Пішов з життя генерал-майор Андрій Колєнніков

Новини 05 Березня, 2021 2 505

Сьогодні пішов з життя генерал-майор Андрій Колєнніков.

Проти це у Фейсбуці повідомив начальник Академії Павло Ткачук, пише Четверта студія

«Від себе особисто та від всього колективу Національної академії сухопутних військ висловлю щирі співчуття рідним та близьким нашого товариша», – йдеться у повідомленні.

«Саме з ім’ям Андрія Петровича пов’язано становлення та розвиток факультету ракетних військ і артилерії нашого навчального закладу. Чимало його вихованців й нині з честю несуть високе звання офіцера-артилериста у бойових підрозділах Збройних Сил України.

Андрій Петрович був не лише професійним та досвідченим офіцером, але й справжнім науковцем-новатором, який всім серцем вболівав за обраний рід військ та докладав максиму зусиль задля розвитку ракетних військ і артилерії Вітчизняного війська.

Переконаний, що справа, започаткована генерал-майором Андрієм Колєнніковим, не зупиниться. Свідченням цьому є двоє його синів-офіцерів, які продовжують віддано служити українському народові.

Вічні пам’ять та слава моєму колезі, другу та справжньому патріоту України генерал-майору Андрієві Петровичу Колєннікову…», – йдеться у повдіомленні.

Коментарі

Позначки: , ,