Петра Адамика обрали головою Львівської міської організації партії “Європейська солідарність”

Новини 25 Липня, 2020 2 057

Петро Адамик. Фото 4studio

Депутат Львівської міської ради та керівник фракції у Львівській міськраді Петро Адамик став головою Львівської міської організації партії “Європейська солідарність”.

Як повідомляє кореспондент ІВ Четверта студія, таке рішення прийняли на загальних зборах Львівської міської організації політичної партії «Європейська Солідарність».

“Ми шукали дуже багато варіантів, як оновити партію. Як зробити так, щоб партія було відкритою для кожного мешканця Львівщини. Головою Львівської міської організації партії “Європейська солідарність” було вирішено обрати людину за процедурою праймеріз. Розгляд кандидатів почався ще весною. Ми проводили Zoom-зустрічі з кандидатами на посаду керівника Львівської міської організації, і я маю за честь оголосити, що 75% членів членів організації взяли участь в голосуванні. У нас були два кандидати – це голова фракції БПП “Солідарність” у Львівській міській раді Петро Адамик і член партії, громадський активіст Соломія Риботицька. За результатами відкритого голосування, Соломію Риботицьку підтримали 20%, а Петра Адамика – 80% або 293 голоси”, – зазначив керівник секретаріату територіальної організації “Європейська солідарність” Віталій Корецький.

Так, кандидатуру Петра Адамика на голову Львівської міської організації партії “Європейська солідарність” підтримали 476 учасників зборів. 8 проголосували проти, утрималось – 3, не брало участі – 10.

Нагадаємо, “Європейська Солідарність” звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці.

https://www.facebook.com/4studiotv/videos/211400236888835/

Коментарі

Позначки: , , , ,