П’ять заарештованих авто представницького класу підуть “з молотка”

Новини 03 Листопада, 2017 75

Ілюстративне фото

Автомобілі заарештовані під час розслідування “справи Клименка”, передали держпідприємству “СЕТАМ” для продажу на аукціоні

П’ять легкових автомобілів орієнтовною вартістю близько 7 мільйонів гривень, які готові до аукціону, продемонстрували журналістам, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Глава Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, Антон Янчук розповів, що це перша передача активів, заарештованих в кримінальних виробництвах, для реалізації.

Автівки передали держпідприємству “СЕТАМ” і вже 20 листопада вони будуть на торгах. Загальна вартість лотів близько 7 млн грн.

Відзначається, що загалом Нацагентству передано 22 транспортних засоби, конфіскованих в рамках розслідування “справи Клименка”.
Як відомо, головний військовий прокурор Анатолій Матіос на брифінгу в Києві 6 жовтня заявив, що арештоване майно екс-міністра доходів і зборів передано в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами отриманими від корупційних злочинів.
Сам Клименко заявив, що заперечує причетність до відчуженого на користь держави рухомого і нерухомого майна, перерахованого на брифінгу Матіосом.

Коментарі

Позначки: , ,