У Львові арештували майно підприємства – найбільшого виробника скляної продукції

Новини 13 Вересня, 2022 72

Як встановили правоохоронці, кінцевими бенефіціарними власниками компанії є особи, пов’язані з російською федерацією.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-центр поліції Львівської області.

Це було встановлено під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України, ч.1 ст.212 (Ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів)) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 110-2 Кримінального кодексу України (Фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України), яке проводили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

На підставі ухвали слідчого судді на корпоративні права та нерухоме майно одного з львівських підприємств, вартість яких становить 480 мільйонів гривень, було накладено арешт.

Вирішується питання щодо передачі арештованих корпоративних прав та нерухомого майна компанії в управління АРМА (Агентство з розшуку та менеджменту активів).

Коментарі

Позначки: