Новий глава ОП призначив собі красиву прес-секретарку Дарію (ФОТО)

Новини 12 Лютого, 2020 1 418

Фото: РБК-Україна

Новий глава Офісу президента Андрій Єрмак призначив Дарію Зарівну своїм прес-секретарем.
Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє РБК-Україна.

Андрій Єрмак став новим головою Офісу президента України після звільнення Андрія Богдана. Про це стало відомо вчора, 11 лютого. При цьому Єрмак вже встиг зробити важливе кадрове призначення.

Прес-секретарем нового глави Офісу президента стала Дарія Зарівна, яка раніше була головним редактором видання l’officiel Online. Крім того вона є фундаторкою нетворкінг-платформи Charitum та інтернет-журналу Vector.

Про нове призначення Дарія Зарівна написала у своєму захищеному Twitter-акаунті.

“Хто прес-секретар глави Офісу президента України, той я. Рік починається цікаво, що я можу сказати”, – зазначила Зарівна.

Новий глава ОП призначив собі красивого прес-секретаря: усі деталі

Скріншот з Twitter

При цьому на своїй сторінці в Facebook Зарівна зазначила, що разом з Єрмаком знаходиться в Офісі президента. Вона також підкреслила, що деталі і офіційний коментар будуть пізніше.

Новий глава ОП призначив собі красивого прес-секретаря: усі деталі

Скріншот з Facebook

Новий глава ОП призначив собі красивого прес-секретаря: усі деталіНовий глава ОП призначив собі красивого прес-секретаря: усі деталі

Дарія Зарівна (фото: facebook.com/zarivnaya)

Колаж РБК-Україна

 

За даними ЗМІ, колишнього главу Офісу президента Андрія Богдана звільнили через його частих скандалів. Крім того, перед звільненням у Богдана була неприємна розмова з Володимиром Зеленським.

Напередодні офіційного звільнення Богдан зібрав своїх заступників і дав їм зрозуміти, що йде у відставку. Варто зазначити, що Богдан був на посаді керівника Офісу президента з 25 червня 2019 року.

Коментарі

Позначки: , , ,