“Необхідно спочатку виконати обов’язок, а вже потім розважатись у клубах”, – Олег Синютка

Новини 05 Листопада, 2017 70

Олег Синютка

Голова Львівської ОДА не бачить порушень в організації акцій проти “косарів” від армії

Голова Львівської ОДА Олег Синютка не бачить порушень в діях військових і поліцейських, які у центрі Львова провели рейд з метою пошуку юнаків, які уникають служби в Збройних Силах. Про це він повідомив в ефірі ТРК “Львів”, – інформують “Варіанти“.

Олег Синютка зауважив, що йому не подобається слово “облава”, яке використали деякі користувачі соціальних мереж та ЗМІ для опису того, що сталося. Він вважає, що військові та поліція повинні зробити такі акції публічними, максимально їх висвітлювати та залучити до у часті в рейдах журналістів.

Голова Львівської ОДА переконаний, що в нічних клубах сидять переважно “мажори”, які не вчаться і, не виключено, що ухиляються від виконання свого патріотичного та конституційного обов’язку захищати Батьківщину.  “Необхідно спочатку виконати свій обов’язок і пройти службу в армії, а вже потім розважатись у клубах”, – вважає Олег Синютка.

Нагадаємо, у Львові уночі проти 4 листопада 20 військових і кілька поліцейських заблокували популярний серед молоді провулок Крива Липа, де розташовано багато розважальних закладів, і почали перевірку документів.

Ілюстрація: zaxid.net

 

Коментарі

Позначки: , ,