Уночі влаштували”облаву” на призовників у Львові – ЗМІ

Новини 04 Листопада, 2017 69

Ілюстративне фото

Військові заблокували провулок Крива Липа, де багато розважальних закладів, і перевіряли документи

У Львові біля нічного клубу Парадокс” влаштували облаву за участі військових та поліції.

Про це пише zaxid.net з посиланням на повідомлення очевидців події.

За даними видання, в ніч на 4 листопада близько 20 військових і кілька поліцейських заблокували популярний серед молоді провулок Крива Липа, де розташовано багато розважальних закладів, і почали перевірку документів.

Як повідомила у Facebook очевидець інциденту Софія Галан, проїзд Крива липа перекрили військові.

“Перевіряють документи у всіх хлопців призивного віку. Відпускають лише тих, хто має документи або студентський за умови, що денна форма навчання”, – написала вона.

Військові та поліція, за її словами, були у бронежилетах і з масками на обличчях.

“На виході з Кривої Липи стояло 5-7 військових, казали, що це в них якась операція, перевіряли студентів, питали, чи вчаться на денній формі. Після пред‘явлення студентського відпускали”, – повідомила Галан.

За її словами, військові намагалися влаштувати перевірку і всередині нічного клубу “Парадокс”.

Проведення облави виданню підтвердив керівник Західного регіонального медіацентру Міноборони Олександр Поронюк.

“Військові виконують не свої особисті заходи, а заходи, що стосуються нацбезпеки, адже зараз відбувається призов на службу і багато людей добровільно прийшли і виконують свій обов’язок, а іншим треба дати для цього стимул. Тому, щоб вчасно провести заходи, організовуються такі заходи для вручення повісток. Законодавством це не дуже врегульовано, але можу сказати, що нікому наручники не одягали”, – заявив Олександр Поронюк.

Інформації про кількість вручених повісток немає. Військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко повідомив, що усі деталі щодо спецоперації у провулку Крива Липа озвучать на спеціальному брифінгу.

У свою чергу, речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська заявила, що поліція участі у цих подіях не брала. У військовому комісаріаті Львівської області нічну облаву не коментують.

Коментарі

Позначки: