На трасі Київ-Чоп через сильний снігопад у заторах застрягли сотні вантажівок (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 26 Січня, 2021 11 658

Скриншот відео ДСНС

У Рівненській області сильні снігопади та шквальний вітер

Сьогодні у Рівненській області спостерігаються сильні снігопади та шквальний вітер до 20 м/с. Через це на ділянці траси Київ-Чоп призупинили рух великогабаритного транспорту.

Як  пише «Четверта студія» з посиланням на РБК-Україна, про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як повідомляється, наразі через ускладнення погодних умов на трасі Київ-Чоп (об’їзна дорога м. Рівне) спостерігалось уповільнений рух малогабаритного транспорту та автобусів. Дорожники тимчасово призупинили рух вантажівок для розчищення доріг снігоприбиральною технікою.

Як повідомляє «Рівне вечірнє», наразі за допомогою важкої інженерної техніки оперативних служб продовжується робота по розблокуванню руху на об’їзній автодорозі «Київ-Чоп». Там поблизу готельно-ресторанного комплексу “Географія” , що біля Вересневого, утворився затор з декількох сотень вантажних автомобілів. На місці працюють мобільні групи рятувальників спільно з патрульною поліцією та службою автомобільних доріг.

У соцмережах публікують фото та відео з місць дорожньо-транспортних пригод, спричинених негодою на Рівненщині. Так, у Тинному в ДТП автомобіль зніс опори. Відео опублікували на сторінці «rivne_1283» в Instagram. На відео видно, як на узбіччі лежить перевернутий автомобіль та пошкоджено дві опори.

Скриншот відео ДСНС

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)

Нагадаємо, 26 січня в Україні очікується шквальний вітер, ожеледиця та хуртовини. Такі погодні умови можуть призвести до порушення енергозабезпечення окремих населених пунктів і до порушення руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Також повідомлялось, що сьогодні переважно на всій території України очікуються опади. Температура повітря вдень у регіонах коливатиметься від -1 до +12 градусів.

Крім того, в Україні через мокрий сніг та сильні пориви вітру було знеструмлено 269 населених пунктів.

Увага! Попередження про тимчасове призупинення руху великогабаритного транспорту у Рівненській області ↘

Станом на…

Опубликовано ДСНС України Вторник, 26 января 2021 г.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,