На телеканалі “1+1” відбулись структурні зміни

Новини 14 Січня, 2020 782
"ТСН бреше": у центрі Львова з’явилась нова реклама. Фото Олексій Ковалик

"ТСН бреше": у центрі Львова з’явилась нова реклама. Фото Олексій Ковалик

Світлана Павелецька припиняє співпрацю із телеканалом

Група 1+1 медіа повідомляє про структурні та кадрові зміни. Так, у холдингу розділяються функції маркетингу телеканалу 1+1 і корпоративних комунікацій. Про це ІВ Четверта студія повідомили у прес-службі телеканалу.

Функція Маркетингу «1+1» переходить у пряме підпорядкування до Максима Кривицького, генерального продюсера телеканалу «1+1». Відділ корпоративних комунікацій трансформується у департамент на чолі з Тетяною Трегобчук і підпорядковуватиметься безпосередньо генеральному директору 1+1 медіа Ярославу Пахольчуку.

У зв’язку зі змінами організаційної структури відбудуться і кадрові перетворення. Нагадаємо, що у грудні 2019 року генеральним директором групи 1+1 медіа було призначено Ярослава Пахольчука, який має реалізувати стратегію групи 2021 і формує під це команду. Відтак, з 17 січня 2020 року Світлана Павелецька, директор з маркетингових комунікацій 1+1 медіа припиняє співпрацю з компанією.

«Я вдячний Світлані за майже 10 років, відданих компанії, і фактично за побудову з нуля всіх внутрішніх і зовнішніх комунікацій у групі, за маркетингову стратегію та комунікаційні проекти, які щороку приносять 1+1 медіа визнання та нагороди, у тому числі міжнародні. Світлана талановитий менеджер і управлінець, і я вірю, що попереду у неї подолання багатьох нових вершин», ‒ прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 медіа.

Коментарі

Позначки: