Кілька цитат з суду у справі Коломойського

Новини 25 Вересня, 2023 324

Кілька цитат з суду у справі Коломойського. Ми трохи в шоці, якщо чесно.

Про це пише Центр протидії корупції, інформує Четверта студія.

Колишній гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко: “У нього є відчуття свободи і відчуття справедливості. Коломойський – чи не єдиний зі списку Форбс не кричав, а діяв”.

Ведуча 1+1 Наталія Мосейчук: “Коломойський не буде вкриватися картатою ковдрою, не буде імітувати хворобу, не буде звозити масовку під суд, не буде шантажувати судову систему”.

Ведучий Ігор Циганик: “Коломойський – чи не єдиний, хто завжди дотримувався fair play і ніколи не був за корупцію у футболі”.

Ведуча 1+1 Алла Мазур: “Коломойський зірвав плани путіна, підтримував добровольчий батальйон, поки інший багатий українець закликав до гудків”.

Ведучий Юрій Горбунов: “Каже, що знає де живе Коломойський, всі його контакти, телефони, тому той точно не втече”.

Керівник “1+1 Медіа” Ярослав Пахольчук: “Коломойський – людина скромна, робить багато хороших речей, але не дає про це казати. Всевишній і так все бачить”.

Депутат від “слуг” Сергій Демченко: “путін відкрито заявляв, що вважає Коломойського шахраєм та називав іншими поганими словами. А ворог нашого ворога – це наш друг”.

Євген Бовкун, депутат Нікопольської міськради: ” Коломойський дав шанс почуствувати те, що ми можемо перемогти другу армію світу”.

Ірма Крат: “Якщо суддя хоче, щоб путін заплакав, то Коломойського треба відпустити”.

Коментарі

Позначки: , ,