На шахті ”Надія” озброєні спецпризначенці вилучали документи (ВІДЕО)

Новини 30 Грудня, 2020 505

Фото: ФБ/Юрій Камельчук

Нардеп каже, що почувши про ліквідацію шахти, колишні «керівники» хочуть розпиляти шахту на металобрухт

У Соснівці 29 грудня, близько 08.30, на підприємство ПрАТ шахта “Надія” прибув воєнізований кортеж озброєних правоохоронців із автоматами.

Як пише «Четверта студія» з посиланням  на «Над Бугом», про це повідомив у Facebook міський депутат Дмитро Даренський.

Як зазначається, Нацполіцією було вилучено документи із бухгалтерії підприємства. Їх було винесено із будівлі шахти, а через деякий час повернуто.

Зі слів депутата Юрія Камельчука, є ризик зникнення важливих документів до початку роботи Тимчасової слідчої комісії з питань збитковості підприємств вугільної галузі.

Як написав на своїй сторінці у ФБ Камельчук, “тим часом, на шахті Надія замість грошей на зарплату отримали візит спецпідрозділу Нацполіції та слідчі дії від невідомих осіб. На місці перебуває мій помічник. Його і навіть представника СБУ не пускають на територію приміщення адміністрації. Є ризик зникнення важливих документів до початку роботи Тимчасової слідчої комісії з питань збитковості підприємств вугільної галузі, яку я очолюю. Скориставшись моєю відсутністю, так звані правоохоронці, порушуючи Закон України «Про Статус народного депутата», не допускаючи помічників на підприємство, створюють умови для відкриття кримінальної справи за фактом викрадення документальних доказів. Кажуть, що почувши про ліквідацію шахти і перехід в проект з трансформації вугільних регіонів, колишні «керівники» разом з Благутою та кількома кримінальними авторитетами, хочуть розпиляти шахту на металобрухт”.

 

Опубликовано Андрій Синицей Вторник, 29 декабря 2020 г.

 

 

Як повідомлялося, у Червонограді п’яний керівник із шахти ”Надія” скоїв ДТП.

Коментарі

Позначки: , , , ,