У Червонограді п’яний керівник із шахти ”Надія” скоїв ДТП

Новини 17 Грудня, 2020 241

Фото ілюстративне з відкритих джерел

І знову у поле зору потрапляє шахта “Надія”

У старій частині Червонограда був зупинений автомобіль «Мерседес», яким керував чоловік з комерційного відділу шахти “Надія”. Подейкують, що він і очолює цей відділ шахти.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Над Бугом», працівниками Червоноградського відділу поліції було складено адміністративний протокол за ч.1 статті 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Але на цьому покатушки “керівництва” шахти “Надія” не закінчилися. Через годину цей самий водій у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП в районі Нової шахтарської та повторно був зупинений працівниками поліції.

На правопорушника додатково склали ще два протоколи за ч.1 ст.130 та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Висновок:

Покарання – ч.1 статті 130 – 10200 грн. з позбавленням права керування на строк 1 рік.

Покарання – ч.1 статті 130 – 10200 грн. з позбавленням права керування на строк 1 рік.

Покарання – ст. 124 – 340 грн.

 

Як повідомлялося, неповнолітній житель Червонограда скоїв ДТП на автомобілі шахти “Надія”.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,