На шахті “Лісова” – знову нещасний випадок

Новини 31 Жовтня, 2017 139

Ілюстративне фото

Під час підключення двигуна загинув електрослюсар

Нещасний випадок стався 30 жовтня о 13:45 на шахті «Лісова» під час ремонту електродвигуна прохідницького комбайну 1ГПКС.  Про це повідомив начальник відділу нагляду у вугільній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимир Осадця. За його словами, на поверхні, на території механічного цеху, під час підключення двигуна 42-річному електрослюсарю підземному дільниці прохідницьких робіт перевантажувачем комбайна притиснуло голову до корпусу двигуна та отримав тяжкі черепно-мозкові травми. Про це повідомляє Нео-Радіо.

Реанімаційно-протишокова бригада Львівсько-Волинського воєнізованого гірничо-рятувального загону його доставила до Червоноградської міської лікарні, відразу прооперували, та уночі, близько 3 години, чоловік помер.

Головним управлінням Держпраці проводиться спеціальне розслідування даного нещасного випадку, паралельно із спецрозслідуванням групового нещасного випадку, який стався на «Лісовій» 26 жовтня і також на дільниці прохідницьких робіт.

Фахівці з’ясовують причини і обставини смертельного випадку, чому електрослюсар підземний залишився ремонтувати комбайн на поверхні.

Загиблий шахтар – мешканець Сільця Сокальського району, виховував сина 2008 року народження.

Коментарі

Позначки: , , ,