На Пустомитівщині відкрили новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини

Новини 29 Січня, 2020 592

На Пустомитівщині відкрили новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини

Сьогодні, 29 січня, у селі Миклашів, що у Пустомитівському районі, відбулось урочисте відкриття новозбудованої амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Ця амбулаторія – одна з 43-х амбулаторій сімейної медицини у сільській місцевості, будівництво яких відбувається у Львівській області.

Загальна вартість об’єкту становить понад 8 мільйонів гривень. Фінансовий ресурс, який використали для будівництва – це субвенція з державного бюджету місцевому бюджету, а також співфінансування з місцевого бюджету.

Нова, сучасна, комфортна і забезпечена всім необхідним. Першу на окрузі амбулаторію сімейної медицини відкрили в…

Опубліковано Ярославом Дубневичем Вівторок, 28 січня 2020 р.

Площа приміщення новозбудованого закладу понад 300 м2. Зауважимо, що ця амбулаторія передбачає житло для лікаря.

Зазначимо, що для кожної з 43-х нових амбулаторій закуплено службовий автотранспорт Renault Duster. Також закупили 67 автомобілів для існуючих амбулаторій.

Відтак, завдяки відкриттю медичного закладу якісними послугами охоплять 2,8 тисяч населення з 5 населених пунктів: с.Миклашів, с.Підгірне, с.Журавники, с.Чорнушовичі, с.Тарасівка

Нагадаємо, що 21.11.2019 управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації оголосило тендер на закупівлю 159 автомобілів для існуючих амбулаторій.

Коментарі

Позначки: , , ,