На марафоні «єдиних новин» існує жостка цензура, – екс-міністр

Новини 14 Травня, 2022 282

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко

Мені здається, що розборки на тему «хто веде Нацтелемарафон?» потрібно негайно перевести в «що таке взагалі Нацтелемарафон сьогодні». Чи важливо, що робили журналісти Нацтелемарафону до 24 лютого? Очевидно, що так. Але мені більш цікаво, що вони демонструють в прямих ефірах Нацтелемарафону ЗАРАЗ!

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення у соцмережі Фейсбук екс-міністра соціальної політики Павла Розенка.

«Так, риторика журналістів Нацтелемафону абсолютно патріотична і проукраїнська. Дуже багато правильної і корисної інформації транслюється там.

Але… Ми ж всі знаємо, що:

на Нацтелемарафоні є жорстка цензура.(Розумію виклики військового часу але все ж…)

У журналістів Нацтелемарафону є чіткий стоп-лист (заборона на показ) конкретних політиків, військових, експертів, лідерів громадської думки, поетів, музикантів тощо…

В Нацтелемарафоні дозволена участь політиків лише 2-х політичних сил: Слуги народу і За майбутнє (іноді проскакує ЮВТ).

відсутня буть-яка реакція журналістів Нацтелемарафону на обмеження «права на професію» сотням журналістам та співробітниками трьох каналів: Прямий, 5-й, Еспресо…(а де ж корпоративна солідарність???) Виключення – Vadym Karpiak, респект за чітку і однозначну позицію», – пише Розенко.

Він додає: «І у мене є внутрішнє відчуття, що хтось дуже хоче зберегти такий «цензурований» формат роботи теле-ЗМІ і після нашої перемоги у війні.

ОТ І ПИТАННЄЧКО

Яка різниця, що на яких каналах ти працював раніше (медведчуківських чи патріотичних) якщо зараз ти чітко і безумовно виконуєш всі «правила» Нацтелемарафону із жорсткою цензурою, стоп-листами неугідних, відвертою політичною джинсою та ін. ??

У кого які думки з цього приводу?? Тільки без срачу

БО МОВА ПРО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ.

Що ми побудуємо після перемоги?
Демократичну, вільну, європейську державу чи тоталітарно-корупційний оркостан українського пошибу?», – написав Розенко.

Коментарі

Позначки: