На Львівщині збудують понад 30 футбольних полів

Новини 05 Жовтня, 2018 75

Сьогодні, 5 жовтня, відбулась нарада під головуванням голови Львівської ОДА Олега Синютки за участю представників Головного  управління  Державної казначейської служби України у Львівській області, Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області, ДП «Укрдержбудекспертиза» у Львівській області, структурних підрозділів облдержадміністрації з замовниками будівництва об’єктів, що реалізовуватимуться у 2018-2019 роках в межах бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

«Торік в межах програми ми успішно ввели в експлуатацію майже два десятка футбольних полів. Цього року ми також маємо кошти для будівництва спортивних об’єктів і  дуже важливо докласти максимум зусиль для їх реалізації», – зазначив Олег Синютка.

Відтак, очільник області окреслив порядок, умови реалізації вищевказаної бюджетної програми та визначив чіткий алгоритм дій для замовників упродовж 2018-2019 років.

Зазначимо, що департамент економічної політики Львівської ОДА сформував і подав на затвердження в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України перелік з 33 проектів (футбольних полів/спортивних майданчиків) загальною вартістю понад 53 млн грн. З них 23,6 млн грн фінансуватиметься з державного бюджету, 3 млн грн – з обласного бюджету, решта – з місцевих бюджетів.

Додамо, у 2017 році на території Львівської області за кошти програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» збудовано 18 нових футбольних полів зі штучним покриттям. На реалізацію будівництва з державного бюджету виділили 13,4 млн гривень.

Коментарі

Позначки: , ,